info@mrsoft.eu
+36 20-943-4676
logó

MrSoft Oktatási és Kereskedelmi Kft.

Bemutatkozunk

Az MrSoft Kft. 1990 óta foglalkozik szoftver fejlesztéssel és értékesítéssel

Szoftverfejlesztésének kiemelkedő eseménye 1998 volt, amikor a hannoveri CeBit'98 és a CeBit'99 magyar standjának egyik kiállítója voltunk. 1998-ban szintén a Magyar stand kiállítója voltunk Istambulban, ahol a abban az évben a magyarok voltak a díszvendég. Ősszel a brünoi szoftverkiállításon saját standdal voltunk

A kiállítottt szoftverünk a MissContAct Manager volt, ami a kereskedőknek és MLM-eseknek volt nagyon hasznos eszköz a munkájukhoz. Több, a kisvállalkozások tevékenységét segítő szoftvert fejlesztettünk. A szoftverfejlesztési tevékenységünk az internet rohamos fejlődésével és a rá végzett fejlesztések ugrásszerű térnyerésével abbamaradt

Romániai cégünk (MrSoft.ro 2006-2010) 2007-ben észrevette, Romániában abban az időben megszünt a szoftverek kínálata kiállításokon, ezért több nagyvárosban Software RoadShow keretében kéthetente más-más nagyvárosban szerveztünk egy-egy napos kiállításokat, amire az ország minden pontjából szívesen jöttek a fejlesztők és a vásárlók is - unikum volt nem csak ott.

Ugyan ezt a portfóliót kínáltuk Bulgáriában is Romániával majdnem párhuzamosan, de ott a piaci körülmények miatt (akkor talán az egyik legnagyobb illegális szoftverhesználat volt Európában) szinte nem volt vásárlónk, így egy év után kivonultunk onnan

1998 óta két nagyszerű terméknek lettünk a magyarországi forgalmazója: aScÓrarend generáló Szlovák szoftver az általános és középiskolák számára. A Szlovák gyártónak a termékeit világ közel 200 országában kb. 200.000 iskola használja jelenleg is.

Magyarországon kb. 1.500 iskola használja.
Az iskolák összevonása, szétválasztása, különböző struktúrákba szervezése, sok régi felhasználónkat megszüntette. Folyamatosan fedezik fel új iskolák is.
Amit egy iskola vagy oktatási rendszer kívánhat, még a ki sem gondolt dolgokat is megvalósították a közel 30 éve folyó folyamatos fejlesztéssel. Több ország (pl. Szlovákia, Brazília) egy tételben megvásárolta az összes oktatási intézménye számára. Magyarországon a visszajelzések alapján a legkedveltebb órarend generáló.

WibuKey német hardverkulcs a szoftverek másolásvédelmének megakadályozására. A Wibu Key és CodeMeter termékeik azért tudták néhány éven belül ennek a piacnak a 30-50%-át (a szoftverek világméretű kiemelkedősóen magas használata alapján ez egy iszonyúan nagy szám!), mert nem lehetett feltörni - valóban. Erre több világméretű versenyt is indítottak, nem sikerül eddig senkinek.
Sikerrel fejlesztik és naprakészen követik folyamatosan nem csak az igényeket, de a trendeket is. Évente kb. 50-70 kiállításon vannak jelen a világ meghatározó helyein. Sajnos a magyar "az a jó ami olcsó" szemléletet nem tudja kiszolgálni, ezért kevesen keresik.
Ipari szintű felhasználása (a varrógépektől kezdve a szerszámgépekig) az iparban meghatározó országokban jelentős

Geo5 - Cseh geotechnikai szoftver. A világon igen kevés ilyen jellegű szoftver van, pedig a gátak, rézsűk, mélygarázsok, házak alapozása, metrók és minden mélyépítési tevékenység alapvető szoftvere. Pl. a Kálvin téri 4-es metró építkezést és a prágai metró alagutakat is ezzel a szoftverrel tervezték. A nagyon kedvező ára miatt az Uvaterven kívül nagyon sok, ezen a területen dolgozó magyar kis és középvállalkozás is használja.

Várjuk érdeklődőinket, vevőinket - közel 30 éve - mint hiteles, megbízható vállalkozás!

SuliBolt.hu, CodeMeter.hu - tulajdonosa, üzemeltetőjeJutalmazott Tudatosság

Felelős Marketingrendszer (szabadalmaztatott) ahol az etikus cégek a fogyasztókat jutalmazzák tudatosságukért Tovább

Tudatos Választás