info@mrsoft.eu
+36 20.943.4676
logó

MrSoft Oktatási és Kereskedelmi Kft.

Bemutatkozunk

Az MrSoft Kft. 1990 óta foglalkozik szoftver fejlesztéssel és értékesítéssel

1998 óta több nagyszerű terméknek lettünk a magyarországi forgalmazója:

Magyarországon 1998 óta közel 10 éven át, évente 10-15 országos kiállításon, ismert konferencián mutattuk be kínálatunkat az ország különböző városaiban, helyszínein, nagyon széles körben.

aScÓrarend program

aScÓrarend generáló szoftver az általános és középiskolák számára. A Szlovák gyártónak a termékeit a világ közel 200 országában kb. 200.000 iskola használja jelenleg is. Kínálatunk 2000 óta megtekinthető a termékkel foglalkozó honlapunkon: SuliBolt.hu

Magyarországon kb. 1.800 általános és középiskola használja.
Amit egy iskola vagy oktatási rendszer kívánhat, de még a ki sem gondolt dolgokat is megvalósították a közel 30 éve folyó folyamatos fejlesztéssel. Több ország (pl. Szlovákia, Brazília) egy tételben megvásárolta az összes oktatási intézménye számára.
Magyarországon a visszajelzések alapján a legkedveltebb órarend generáló.


Szoftverfejlesztésünk kiemelkedő eseményei:

1998 tavaszán a hannoveri CeBit'98 és a CeBit'99 magyar standjának 14 résztvevő cége közül az egyik kiállítója voltunk.

Az MrSoft.hu oldal mutatta be naponta a magyar stand résztvevőit és a CeBit'98 legnagyobb újdonságait a kiállításról feltöltött digitális fotókon, emiatt a honlapunk magyarországi látogatottsága az egekbe szükött! (Az első digitális, nagyközönségnek szánt fotó és videó berendezéseket abban az évben mutatták be, azon a kiállításon! Mi egy mobil telefon méretű Nikon kamerával készítettük a fotókat.)

Ez a kiállítás volt akkor a Világ legismertebb, legnagyobb számítástechikai és irodatechnikai kiállítása. Mérete: 420.000 nm kiállítási terület (abban az időben a Hungexponak 12.000 nm kiállítási területe volt).

1998 nyár végén szintén a Magyar stand egyike voltunk Istambulban (CeBit stílusú óriás kiállításon), ahol abban az évben a magyarok voltak a díszvendégek.
1998 ősszén a brünoi szoftverkiállításon saját standdal voltunk jelen.

A kiállított szoftverünk a MissContAct Manager volt, ami a kereskedőknek és MLM-eseknek volt nagyon hasznos eszköz a munkájukhoz. Több, a kisvállalkozások tevékenységét segítő szoftvert fejlesztettünk. A szoftverfejlesztési tevékenységünk az internet rohamos fejlődésével és a mások által végzett fejlesztések ugrásszerű térnyerésével abbamaradt.


OA-Sodat PC védelem, amit az iskolák tettek itthon sláger termékké. A diákok csínytevéseit óra végén egy gép újraindítűással nullázni lehetett.

A CodeMeter hardverkulccsal - CodeMeter.hu - másolásvédelmet kínáltunk oktatási intézményeknek az akkor elterjedt digitális táblákhoz. Segítségével a tanárok által készített oktatási anyagokat (PDF, Videó) piacképessé tettük, amivel az egyes tanárok bevételhez jutottak - a legtöbb iskola érdeklődött irántuk. A termékek licenceit az általunk fejlesztett és üzemeltetett LicenceShop.eu webáruház kínálta - online fizetési lehetőséggel.


Romániai cégünk (MrSoft.ro 2006-2010) 2007-ben észrevette, Romániában abban az időben megszünt a szoftverek kínálata kiállításokon, ezért több nagyvárosban Software RoadShow keretében SoftTrade.eu névvel kéthetente más-más nagyvárosban szerveztünk egy-egy napos kiállításokat, több évben is, amire az ország minden pontjából szívesen jöttek a fejlesztők és a vásárlók is - unikum volt.

Bulgáriai cégünk (MrSoft.bg 2008-2009) ugyan ezt a portfóliót kínálta Romániával majdnem párhuzamosan, de ott a piaci körülmények miatt (akkor talán az egyik legnagyobb illegális szoftverhesználat volt Európában) szinte nem volt vásárlónk, így másfél év után kivonultunk.

Horvát cégünk (MrSoft.hr 2009-2009) ugyan ezt a portfóliót kínálta. Sajnos a horvát bürokrácia erős ellenállása a külföldi cégekkel és a piaci körülmények miatt a kínálatunkat nem keresték, így alig egy év után kivonultunk.


Geo5 - Cseh geotechnikai szoftver.
A világon igen kevés ilyen jellegű szoftver van, pedig a gátak, rézsűk, mélygarázsok, házak alapozása, metrók és minden mélyépítési tevékenység alapvető szoftvere.
Pl. a Kálvin téri 4-es metró építkezést és a prágai metró alagutakat is ezzel a szoftverrel tervezték. A nagyon kedvező ára miatt nagyon sok, ezen a területen dolgozó magyar kis és középvállalkozás is használja.


Rövidebb-hosszab ideig több neves külföldi és feltörekvő magyar szoftver és hardver termék forgalmazói voltunk. Vittük őket sok kiállításra, konferenciára.
Néhány, a fejlesztését általunk anyagilag is támogatott terméküknek saját weboldala is volt: NandSoft.eu, Protection.hu, LicenseShop.eu, SoftTrade.ro, NanoShield.hu, NanoShield.ro, stb.).

Várjuk érdeklődőinket, vevőinket - már 30+ éve - mint hiteles, megbízható vállalkozás!

SuliBolt.hu, CodeMeter.hu - tulajdonosa, üzemeltetője az MrSoft Kft.

#
Alapelveink


#
Fájdalomra, Gyulladásra!